Hoe zorg je voor jezelf?

Free Persoon Met Een Stressbal Stock Photo

Je weet dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen, maar de draagwijdte van wat je doet is immens en de taak om voor jezelf te zorgen lijkt bijna onoverkomelijk. Elke dag worden we gebombardeerd met artikelen en reclames die ons dingen proberen te verkopen waarvan we weten dat ze niet goed voor ons zijn. Maar we worden voortdurend verkocht waarvan we weten dat het verkeerd is. Als gevolg hiervan ben je uit het oog verloren wat je wilt bereiken, daarom ben je op een reis van verwarring over welk pad je moet nemen.

We zijn allemaal de laatste dagen aan het werk geweest en we hebben de neiging te vergeten dat we de verantwoordelijkheid hebben om te veel te eten of te weinig te nemen of helemaal niet te bewegen. Deze gewoonten die we doen om volwassen te worden, dragen we een leven lang met ons mee en we dragen ook de emotionele bagage met ons mee die het volwassen leven met zich meebrengt.

Terwijl je een verantwoordelijkheid hebt om voor jezelf te zorgen, heb je ook een verantwoordelijkheid om voor je familie te zorgen, degenen die van je houden. U hebt een verantwoordelijkheid om voor uw kinderen, partners en vrienden te zorgen Hoewel deze zorgen belangrijk zijn, zijn zij niet alles. U moet de tijd nemen om voor uw lichaam te zorgen, om te zorgen voor uw financiële verantwoordelijkheden zoals werk en financiële planning, om te zorgen voor uw huis en ook voor dat van uw gezin.

U kunt bijdragen aan het financiële succes van uw gezin door te investeren in uw presentatie. U heeft controle over uw toekomst. Denk eerst aan jezelf. Het volgende leven is helemaal van jou.

Denk eerst aan jezelf Je hebt de controle over je leven. Het volgende leven is niet van jou. Je bent niet verplicht om iets voor iemand anders te doen.

Maar je hebt een verantwoordelijkheid om voor je lichaam, je gezondheid en je familie te zorgen.

JIFAI staat voor Just Intention And Energy. Op deze manier voltooi je het proces om jezelf, je Familie, je Gezin, je Toekomst, naar een Just Intention Liefdevol Leven te brengen.

Just Intention is de sleutel tot een Just Intention Liefdesleven. Dit idt het richten van iemands acties. Om rechtvaardige ida te geven om je daden te richten, moet je eerst je energie geven om op de juiste manier te handelen. Als je eenmaal op de juiste gerichte manier handelt, zul je automatisch in een staat van Geluk en gelukzaligheid verkeren.

De sleutel tot Geluk is dat Geluk wordt gegenereerd door het proces van energiestroom. Goede vibes (zelfs als je midden in een grote stresssituatie zit) naar binnen en naar buiten. Dit zal steevast je staat van welzijn verbeteren.Om al je doelen te bereiken moet je een evenwichtige Positieve Houding hebben, een evenwichtige Denkasie (ja, het heet een houding), Bewustzijn (bewustzijn is de Opname van je innerlijke gedachten), Disposities (cellen van actie), intenties (wanneer het denken continu doorgaat).Wanneer je al deze processen op hun plaats hebt, zul je in een staat van Geluk verkeren.

Als jullie, aan het begin van deze procedure, jullie ware zelf zullen herkennen, dan zullen jullie het label van huidskleur of uiterlijk niet hoeven te gebruiken. Jullie zullen weten wie jullie zijn. Als je eenmaal geïdentificeerd bent als een bepaald cijfer zoals “x” in een bepaalde situatie, zul je weten wie je bent, waar je bent, je doelen (waar je naar op zoek bent) en je ware plaats in de wereld.

Als je eenmaal je ware staat hebt geïdentificeerd, zul je de wereld op nieuwe, andere en positieve manieren zien.

Je zult weten dat je jezelf, je doelen en je Dromen kunt vervullen.

Deze kennis zal uw leven transformeren!

Eeuwen zijn voorbij gegaan sinds mensen dachten dat de huidskleur van mensen niet belangrijk was.

Ze zeiden dat mensen er uit zagen buiten hun ware kleuren. Het ging allemaal om de frisse blik. Vandaag de dag,

kennen we de na-effecten van trauma zodat we onze na-effecten kunnen controleren!

Mensen kijken naar hun gezondheid als ze die hebben, maar belangrijker is hun Identificeren hun ware kleuren (dit zal hen hoop geven) Met de wetenschap dat ze zichzelf kunnen zijn.

Ze zullen weten dat schoonheid overal kan zijn.

Alle mensen zullen mooi willen zijn

We zullen het diepst voor onszelf zorgen gewoon door Geest, Lichaam, Hart en Ziel.